Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Casala Curvy stoel

Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy
Casala Curvy

Ontwerp: Sigurd Rothe   

Casala Curvy

Een uitgebreide stoelen collectie met zaalstoelen en vergaderstoelen, welke zeer makkelijk en hoog stapelbaar zijn tot een maximum van 45 stuks.

Curvy is leverbaar in kunststof, hout en kan worden gestoffeerd. De stoel heeft zich al ruimschoots bewezen en is al zeer vaak toegepast in vele projecten. Zo is Curvy toegepast als zaalstoel, vergaderstoel, bijzetstoel en kantinestoel maar ook vaak als stoel voor in een kerk. Bij kerkstoelen en zaalcentra gaat het vaak om grote aantallen, juist dan is een goed koppelsysteem en stapelcomfort van groot belang welk brandweer goedgekeurd is.

De rondingen van Casala Curvy geven de stoel een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft hem een zeldzame rankheid. Zo behouden volle zalen met stoelen hun transparantie.'Curvy toont met zijn variëteiten aan, dat het een concept stoel is met ongekende mogelijkheden'. Dit maakt Curvy geschikt als zaalstoel, maar ook voor kantines of seminarruimtes. Curvy's thuisbasis is zijn transportwagen. 45 stoelen kunnen opgeborgen worden op slechts 0,6 m2!

Casala Curvy specificaties:

Curvy wachtbank:
De stoel is ook leverbaar als wachtbank, ook hierbij zijn de zit en rug elementen uitvoerbaar in diverse materialen en kleuren, kunststof , hout en gestoffeerd.

Curvy met armleuning:
Ook als u de Curvy met armleuning wenst is het mogelijk om de stoelen te koppelen. De koppeling is tussen en stoel met en zonder armleuning is ook mogelijk.

Curvy kleuren:
De kunststof Curvy is leverbaar in geel, lime groen, oranje, rood en paars. De beuken houten Curvy kan op kleur gebeitst worden. De gestoffeerde Curvy heeft zeer veel verschillende kleuren en stoffen mogelijkheden. Graag sturen wij u een stalen kaart toe of komen wij in dien gewenst bij u langs, eventueel direct met een proefstoel.

Curvy barkruk:
Casala heeft in de stoelen familie ook een barkruk ontwikkeld, welke in de zelfde uitvoeringen mogelijk is als de zaalstoel.

Casala Curvy accessoires:
Onderstel uitgevoerd in poedercoating of chroom. Stoelnummers, rijverbinding, bijbelplankje, boekenrek, Curvy stapelwagen, Curvy is leverbaar met glijders voor een harde vloer en glijders voor een zachte vloer.

Casala Curvy prijzen:
Curvy prijzen zijn door zijn vele uitvoeringen zeer divers. Leverbaar vanaf
€ 136,- per stuk.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Casala Curvy.