Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Casala Curvy Traverse stoel

Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse
Casala Curvy Traverse

Ontwerp: Sigurd Rothe   

Casala Curvy

Casala Curvy is een zaalstoel en vergaderstoel welke zeer makkelijk en hoog stapelbaar is, er kunnen wel 45 stuks op een stapelwagen. Deze stoelen familie heeft een zeer ruime collectie, waaronder ook een wachtbank. De Curvy is leverbaar in kunststof, hout en kan worden gestoffeerd. De stoel heeft zich al ruimschoots bewezen en is al zeer vaak toegepast in vele projecten. Zo is de Curvy toegepast als zaalstoel, vergaderstoel, bijzetstoel en kantinestoel maar ook vaak als stoel voor in een kerk. Bij kerkstoelen en zaalcentra gaat het vaak om grote aantallen, juist dan is een goed koppelsysteem en stapelcomfort van groot belang welk brandweer goedgekeurd is.

Curvy kleuren:

De kunststof Curvy is leverbaar in geel, lime groen, oranje, rood en paars. De beuken houten Curvy kan op kleur gebeitst worden. De gestoffeerde Curvy heeft zeer veel verschillende kleuren en stoffen mogelijkheden. Graag sturen wij u een stalen kaart toe of komen wij in dien gewenst bij u langs, eventueel direct met een proefstoel.

Casala Curvy accessoires:

Onderstel uitgevoerd in poedercoating of chroom. Stoelnummers, rijverbinding, bijbelplankje, boekenrek, Curvy stapelwagen, Curvy is leverbaar met glijders voor een harde vloer en glijders voor een zachte vloer.

Curvy barkruk:

Casala heeft in de stoelen familie ook een barkruk ontwikkeld, welke in de zelfde uitvoeringen mogelijk is als de zaalstoel.

Casala Curvy prijzen:

Curvy prijzen zijn door zijn vele uitvoeringen zeer divers. Leverbaar vanaf € 135,- per stuk.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Casala Curvy Traverse.

Wij adviseren u bij dit product:

Casala Curvy
Casala
Curvy