Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Casala Feniks stoel

Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks
Casala Feniks

Ontwerp: Kressel + Schelle   

Casala Feniks

Casala Feniks past altijd, overal en natuurlijk in alle denkbare combinaties.

Casala Feniks kan worden gekoppeld, dat wil zeggen: de vierpootsstoel. Wat zojuist nog door elkaar stond, Casala Feniks met en zonder armlegger, met of zonder stoffering, wordt zonder gereedschap met een paniekvergrendeling gekoppeld. Met stoel- of rijnummering op de koppeling. Feniks neemt weinig ruimte in beslag. Acht vierpootstoelen kunnen worden gestapeld.

De sledestoel van Casala Feniks veert bijzonder comfortabel. Door de speciale ranke buis blijft de stoel elegant en behoudt bovendien zijn modieuze uitstraling. De vorm van het frame voorkomt dat de stoel achterover kiept en zorgt ervoor dat de rugleuning, terwijl u naar achteren leunt, de wand niet beschadigt.

De Casala Feniks traversebanken laten zich onderling verbinden door middel van een koppelpoot. Een hoekopstelling, met tafelblad, behoort ook tot de standaardmogelijkheden.

Elke bijeenkomst of toespraak komt tot een eind, dit is het tijdstip waarvoor de designer nog een zelfstandige barkruk ontwierp. Uitgevoerd van laag naar hoog, nodigt Casala Feniks barkruk uit aan tafel, counter of bar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Casala Feniks.