Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Cascando Basket

Cascando Basket
Cascando Basket
Cascando Basket
Cascando Basket
Cascando Basket

Collectie: 2010 

Cascando Basket

Cascando Basket kapstok intrigeert door de open en luchtige vorm. Basket is vervaardigd uit stalen draden die op ambachtelijke wijze met elkaar zijn verweven. Een praktische kapstok, maar ook een tijdloos object. Met een fraaie belijning die op de bodem een pentagonaal vormt.

De Basket bijzettafel is ook gemaakt van stalen draden. De vorm van het blad maakt het mogelijk meerdere tafels op een speelse manier tegen elkaar te plaatsen.

Cascando Basket wordt gemaakt uit gepoedercoat staal en is in de kleuren wit en zwart te verkrijgen.

Over Cascando

Het Nederlandse interieurmerk Cascando ontwerpt en produceert moderne kantoorproducten. Elk ontwerp is het resultaat van een innige samenwerking met internationale ontwerpers en architecten. Cascando kantooraccessoires geven uw kantoor, vergaderruimte of entree een finishing touch. Cascando ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige interieurproducten en staat bekend om luxe kapstokken en wandgarderobes.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Cascando Basket.