Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn Groove tafels en kasten

Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove
Castelijn Groove

Ontwerp: Coen Castelijn  Collectie: 2005 

Castelijn Groove kasten

Castelijn Groove - een strak stramien van open vakken, dat is de basis van de collectie Groove, de mooi gedetailleerde boekenkasten met ingeschoven aluminium schappen, afgewisseld met stevige constructieplanken. Deze design kasten, ontworpen in 2005 door Coen Castelijn zijn strak, rank en zonder zichtbare verbindingen vrijstaand als roomdivider toe te passen. Verkrijgbaar in vier hoogtematen, is dit systeem boekenkasten van kamerbreed dressoir tot plafondhoge wand op te bouwen. Al of niet aangevuld met deuren, laden, geïntegreerde werkbladen, apparatuur lowboards of TV-schuifdeurkasten. De staanders en constructieschappen van deze design kasten zijn leverbaar in lak of hout, de 6mm dikke inschuifschappen zijn altijd van geanodiseerd aluminium.

Castelijn Groove salontafels

Naast de wandkasten bestaat de Groove-collectie uit salontafels of bijzettafels die geschikt zijn in uw entree of wachtkamer.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn Groove.