Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn KW Collectie

Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW
Castelijn KW

Ontwerp: Coen Castelijn  Collectie: 2000 

Castelijn KW

Castelijn KW Collectie, ontworpen in 2000 door Coen Castelijn, is veelzijdig toepasbaar managementmeubilair / directiemeubilair, met 7 verschillende bladvormen, diverse zijtafels en maar liefst 13 modellen vergadertafels. Met de compactere bureauvormen zonder ingelegde desktops, kan zelfs ook de kantoor inrichting van het secretariaat in stijl ingevuld worden. De gebogen belijning van de bladen, komt terug in de gebogen wangen onder de directiebureaus, waarin naar wens bureaukastjes gemonteerd kunnen worden. Middels verwisselbare buisjes onder de wangen kan Castelijn KW op 5 verschillende bureauhoogtes geleverd worden tussen 72 en 78 cm.

De Castelijn KW Collectie is een bureauprogramma met bladen in HPL, Fenix of houtfineer op een berken multiplex kern, met rondom verjongde randen, op een onderstel met gebogen wangen in effectlak, op een RVS stelvoetje met RVS afdekkapje. Bijpassende vergadertafels op wangen en op buispoten en een stapelbaar kastensysteem met deuren in HPL of houtfineer en kastrompen in effectlak.

Castelijn KW vergadertafels

De meeste vergadertafel modellen staan echter op luchtige onderstellen met buispoten met verwisselbare buisjes, waarmee de bladhoogte kan variëren tussen 72 en 75 cm. De pootkapjes die de stelvoet afdekken, kunnen naast mat wit kunststof ook in kleur gespoten of in RVS gekozen worden.

Castelijn KW kantoorkasten

Met het kastsysteem zijn kasten samen te stellen uit stapelbare rompen. Daardoor kunnen kasten variëren van 92 cm tot 237 cm hoge kastwanden met deuren, laden, hangmapladen of open vakken. De rompen worden geheel uitgevoerd in één van de lakkleuren met fronten en vloeiend gevormd afdekblad in hout.

Castelijn KW salontafels

Vier verschillende maten en vormen salontafels: rechthoekig 80x60cm, ellips 90 x 60 cm, rond 80 cm en driehoekig 80 x 80 x 80 cm met bladen in hout, staand op een gebogen wangetje in lak en een buispoot. Bladhoogte 40 cm.

Nieuw: zit-sta tafels van Castelijn

Staand vergaderen of zit-sta werken zijn actuele inrichtingswensen. Met de TSP sta-tafels heeft Castelijn op dat eerste al een antwoord, maar zit-sta tafels horen inmiddels ook tot de mogelijkheden. Alle tafelbladen uit 1 stuk van de collecties KW, TSP, RP en CB zijn met een elektrisch verstelbaar onderstel aan te passen naar een zit-sta tafel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn KW.