Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn LVV

Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV
Castelijn LVV

Ontwerp: Marieke Castelijn  Collectie: 2009 

Castelijn LVV

Castelijn LVV directiebureaus en vergadertafels (in 2009 ontworpen door Marieke Castelijn), zijn gebaseerd op de LV collectie, echter nu met bladen uit één stuk. Het blad en de kopwang zijn mooi in verstek met elkaar verbonden, wat ook terugkomt bij de afdekbladen op de bijpassende kasten.

Castelijn collectie LVV bestaat uit 3 maten directiebureaus in HPL of hout, die kunnen worden gecombineerd met de gelakte bureaukasten en het sideboard van de LV collectie. De mix van materiaal kan terugkomen in de bijpassende vergadertafels. Met de zijwang in een afwijkende kleur ontstaan opvallende asymmetrische vergadertafels, die in 5 lengtematen leverbaar zijn. Kortom, de LVV collectie omvat strak no-nonsense directiemeubilair voor de inrichting van prachtige directiekamers die net even anders mogen zijn.

Castelijn LVV vergadertafels

Castelijn collectie LVV bestaat uit 5 maten vergadertafels in HPL of hout. Elke tafel bestaat uit 2 delen: het blad met de dichte kopwanf in verstek en de zijwang. Wanneer die zijwang in een afwijkende kleur wordt gekozen, ontstaan opvallend asymmetrische vergadertafels, die in 5 lengtematen leverbaar zijn.

Nieuw: Push-to-open!

De kastwanden in de LVV-collectie, zijn net als de sideboards en ladenblokken bij de bureaus nu allemaal greeploos en dus push-to-open geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn LVV.

Wij adviseren u bij dit product:

Castelijn LV
Castelijn
LV