Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn MP

Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP
Castelijn MP

Ontwerp: Marieke Castelijn  Collectie: 2002 

Castelijn MP

Castelijn MP: bureaus met ranke metalen poten, die op de hoeken ingelaten zijn. Steeds kan een poot vervangen worden door een ladeblok en/of CPU-kastje. De flexibiliteit van het meubilair komt hier goed tot zijn recht bij de aanzettafel, die in een handomdraai van wandtafel tot spreektafel aan het bureau kan worden omgezet. Bijpassende kastruimte is in te vullen met drie fraaie dressoirs met de kenmerkende poten op de hoeken of een kastwand samengesteld uit het rompensysteem. Met deze MP collectie kunt u de kantoor inrichting van uw directiekamer op een eigentijdse manier invullen.

De Castelijn MP is een bureauprogramma met 4 cm dikke, lichtgewicht bladen van meubelplaat met rondom massieve randen en ingefreesde metalen gevouwen poten op de hoeken met stelvoetjes. De bureaus hebben een desktop van 85 x 50 cm in het blad en kunnen voorzien worden van een mat kunststof dual satin frontpaneel. De werkplekken zijn uit te breiden met zijtafels, ladeblokken en kasten.

Naast werkplekken, omvat de MP-collectie ook een uitgebreid systeem vergadertafels met uiterste flexibiliteit, zonder concessie te doen aan de vormgeving. De ranke metalen poten zijn zo vormgegeven dat ze die bij gekoppelde tafels samenvloeien tot één elegante vorm. Daarnaast zijn de bladen gemaakt van licht gewicht materiaal, waardoor met de tafelelementen eenvoudig andere opstellingen kunnen worden gemaakt. Eenmaal op hun plaats, worden de elementen zonder gereedschap weer aan elkaar geklikt. Met dit vergadersysteem zijn allerlei vormen opstellingen van 4 tot meer dan 40 personen moeiteloos in te vullen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn MP.