Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn RP

Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP
Castelijn RP

Ontwerp: Coen Castelijn  Collectie: 2016 

Castelijn RP tafel

Deze tafel, leverbaar in verschillende vormen en afmetingen, is voorzien van een fraai verjongde berken multiplex bladrand en een Fenix toplaag. Hierop zie je nauwelijks vingerafdrukken.
De complete collectie van de Castelijn RP telt maar liefst 20(!) modellen tafels: ronde, vierkante, eigenwijs driehoekige en tonvormen. In diverse maten kunnen er van 4 tot wel 16-personen aanschuiven.
Te gebruiken in een compacte vergaderkamer tot boardroom en ook als kantinetafel in de horeca misstaat de Castelijn RP niet.

Eigenschappen Castelijn RP tafel

  • De berken multiplex bladrand en de massief eiken poten kunnen in 6 kleuren worden geolied.
  • Er zijn 8 Fenixkleuren voor het blad te combineren.

Nieuw: zit-sta tafels van Castelijn

Staand vergaderen of zit-sta werken zijn actuele inrichtingswensen. Met de TSP sta-tafels heeft Castelijn op dat eerste al een antwoord, maar zit-sta tafels horen inmiddels ook tot de mogelijkheden. Alle tafelbladen uit 1 stuk van de collecties KW, TSP, RP en CB zijn met een elektrisch verstelbaar onderstel aan te passen naar een zit-sta tafel.

Over Castelijn

Castelijn meubelen zijn van een Nederlandse fabrikant die hoogwaardige design meubels produceert voor kantooromgevingen. De collectie van Castelijn bestaat uit kasten, bureaus, directiemeubilair en vergadertafels die door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen. Naast de standaard modellen is maatwerk altijd mogelijk.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn RP.