Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn VP

Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP
Castelijn VP

Ontwerp: Dick Spierenburg  Collectie: 1994 

Castelijn VP

Castelijn VP collectie, ontworpen door Dick Spierenburg in 1994 en gerestyled in 2005, kenmerkt zich door strakke vormen. De pracht van de eenvoud, gecombineerd met de kracht van het detail: de poten die mooi doorlopen in de profilering van de bladrand. De collectie omvat diverse directiebureaus - al of niet met aangebouwde zijtafel - waarbij het houten blad steeds rust op een gelakt bureaukastje.

De koppeling van bureau naar kastje is draaibaar, waardoor de uiteindelijke opstelling in de inrichting van het kantoor naar wens neergezet kan worden. De collectie wordt gecompleteerd met vergadertafels en een kastsysteem met stapelbare rompen. Daardoor kunnen kasten variëren van 41 cm hoge lowboards tot 231 cm hoge kastwanden met deuren, laden, hangmapladen of open vakken.

Castelijn VP collectie kan worden uitgevoerd in één van onze houtsoorten, gecombineerd met onze lakkleuren voor de bureaukastjes, sideboards en ladefronten.

Castelijn VP kasten

Castelijn VP omvat een kastsysteem met stapelbare rompen. Daardoor kunnen kasten variëren van 41 cm hoge lowboards tot 231cm hoge kastwanden met deuren, laden, hangmapladen of open vakken. De kasten kunnen worden uitgevoerd in één van de houtsoorten, gecombineerd met onze lakkleuren voor de ladefronten en achterwanden van de kasten.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn VP.