Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

ClassiCon Chaos

ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos
ClassiCon Chaos

Ontwerp: Konstantin Grcic  Collectie: 2001 

ClassiCon Chaos bank

Wanneer een zeer individuele minimalistische ontwerper zoals Konstantin Grcic ontwerpt, is dit terug te zien in zijn creaties. Zo ook bij zijn eerste ontwerp van een gestoffeerde bank. Het resultaat is buitengewoon. Met zijn Chaos bank is hij erin geslaagd om de perfecte bank te maken met een smal zitprofiel en een weelderige rug en strakke hoeken. Chaos lijkt op een magische troon die toepasbaar is wanneer je wilt zitten, wachten of even observeren.

De ClassiCon Chaos bank past daarom ook als kantoormeubilair in uw entree of wachtkamer of als eyecatcher in de leeshoek.

Gebruikte materialen van de ClassiCon Chaos bank

Gestoffeerde banken met een frame van stalen buizen met rubberen singels. De bekleding bestaat uit polyurethaan met polyester vezels. Leverbaar in de volgende stoffen: Manila, Hot, Divina, Sayonara en in de volgende leersoorten: classic en premium.

Afmetingen

De hoogte van de ClassiCon Chaos is 78 cm, de zithoogte is 43 cm, de breedte is tot 87 cm en de diepte is 70 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over ClassiCon Chaos.