Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

ClassiCon Notos

ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos
ClassiCon Notos

Ontwerp: Andreas Krob  Collectie: 1997 

ClassiCon Notos

De ClassiCon Notos is een essentieel object voor op kantoor. Deze lessenaar is niet alleen te gebruiker als spreekgestoelte, maar ook als tekentafel of klein bureau waar artistiek geneigde personen aan kunnen werken.
Dat komt omdat dit ongekende, multifunctionele kantoormeubel zich in een mum van tijd transformeert in een staande lessenaar of in de notitiestand of als een (schilders | teken) ezel of in een mobiele tafel voor de diapresentatie of tot slot voor uw ontvangst met champagne.
Het tafelblad kan worden gekanteld op vijf verschillende hoeken en de hoogte is traploos instelbaar tussen 115 en 135 cm.

Gebruikte materialen van de ClassiCon Notos katheder

De Notos van ClassiCon is een lessenaar | katheder. Hij is traploos in hoogte verstelbaar en heeft 5 hoeken van kantelen. Daarnaast is de Notos opvouwbaar, zodat deze makkelijk op te bergen is. Het tafelblad is gemaakt van multiplex, het frame is van gepoedercoat staal met een fijne structuur. Het tafelblad is leverbaar in zwart eikenhout of blank esdoornhout.

Afmetingen

Het schrijfblad van de ClassiCon Notos is 62 cm breed en 49 cm hoog. De totale hoogte is 138 cm en de breedte van de 3 poten is 76 cm. De diepte, in staande positie, is 63 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over ClassiCon Notos.

Wij adviseren u bij dit product:

ClassiCon Bar Stool
ClassiCon
Bar Stool
ClassiCon Selene
ClassiCon
Selene