Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

ClassiCon Occasional Table

ClassiCon Occasional
ClassiCon Occasional
ClassiCon Occasional
ClassiCon Occasional
ClassiCon Occasional
ClassiCon Occasional

Ontwerp: Eileen Gray  Collectie: 1927 

ClassiCon Occasional Table

Het Latijns voor meubels is res mobiles en is weer is gebaseerd op het woord mobiel. Eileen Gray nam dit heel letterlijk. Ze hield van lichte en functionele meubels die gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Zo deed ze dit ook met het ontwerp van de Occasional Table uit 1927. Deze tafel is voor alle gelegenheden en heeft een makkelijk handvat om het te dragen en te plaatsen precies waar men het nodig heeft.
Net als de verstelbare tafel Adjustable Table E 1027, is het gemaakt met een onderstel dat makkelijk verschuifbaar is. Zo is de ClassiCon Occasional Table makkelijk bereikbaar.

Gebruikte materialen van de ClassiCon Occasional bijzettafel

De bijzettafel is leverbaar met ronde of rechthoekige tafelbladen. De frame is van verchroomd stalen buizen. De ronde of rechthoekige tafelbladen zijn gemaakt van MDF met hoogglans lak en leverbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, wit en Chinees rood.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over ClassiCon Occasional.