Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

ClassiCon Wendingen Rug karpet | vloerkleed van Eileen Gray

ClassiCon Wendingen
ClassiCon Wendingen
ClassiCon Wendingen
ClassiCon Wendingen
ClassiCon Wendingen
ClassiCon Wendingen

Ontwerp: Eileen Gray  Collectie: 1925 

ClassiCon Wendingen Rug karpet | vloerkleed van Eileen Gray

Dit vloerkleed is ontworpen door Eileen Gray. Zij creëerde niet alleen een aantal van de belangrijkste meubilair klassiekers uit de 20e eeuw, maar ze had ook haar eigen studio waar tapijten | karpetten werden geproduceerd op basis van haar ontwerpen.

Sommige van haar mooiste patronen zijn nu weer beschikbaar als re-edities: meesterwerken van de abstracte textielkunst van 100 % zuiver scheerwol, natuurlijke plantaardige kleurstof, met de hand geweven en verwerkt om de hoogste kwaliteit met een dichtheid van 80 knopen per vierkante inch.
De ClassiCon Wendingen is een eerbetoon aan het Nederlandse architectuurtijdschrift dat Eileen Gray beroemd heeft gemaakt. Wendingen was een kunstblad dat verscheen van 1918 tot 1931 met in totaal 116 uitgaves en het blad Wendingen werd onder meer beroemd door zijn opmerkelijke vierkante formaat, de opvallende typografie van architect H. Th. Wijdeveld en zijn luxe uitvoering.

De ClassiCon Wendingen vloerkleed geeft een mooi welkom in de lobby, entree of andere openbare ruimtes.

Producteigenschappen karpet | vloerkleed

Wendingen is een tapijt van 100 % pure wol. Gekleurd met natuurlijke plantaardige kleurstoffen. Handgeknoopt met 80 knopen per vierkante inch (12,5 cm²).

Afmetingen van Classicon Wendingen vloerkleed door Eileen Gray

Het vloerkleed is 208 cm bij 200 cm en ze zijn alleen leverbaar in deze originele maat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over ClassiCon Wendingen.