Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Alis

Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis
Crassevig Alis

Ontwerp: Ludovica en Roberto Palomba  Collectie: 2001 

Crassevig Alis

De stoelenserie Alis van Crassevig bestaat uit 3 verschillende varianten, de Alis R / 4L, Alis P en Alis XXL.

Crassevig Alis R / 4L

Stapelbare 4-poot stoel met een zitschaal van 11 mm dikke triplex in 10 lagen. Deze is verbonden met ureum-formaldehyde gebaseerde, kleurloze lijm. Optie is om de stoel te stofferen uit de stoffencollectie van Crassevig. Deze stoel heeft geen armleuningen en is geschikt voor harde vloer of tapijt. De Crassevig Alis R / 4L is tot maximaal 10 stuks stapelbaar.

Crassevig Alis P

Stapelbare 4-poot stoel met een zitschaal van 11 mm dikke triplex in 10 lagen. Deze is verbonden met ureum-formaldehyde gebaseerde, kleurloze lijm. Optie is om de stoel te stofferen uit de stoffencollectie van Crassevig. Deze stoel heeft armleuningen en is geschikt voor harde vloer of tapijt. De Crassevig Alis P is tot maximaal 4 stuks stapelbaar.

Crassevig Alis XXL loungestoel

Loungestoel met extra breed zitvlak. De stoel heeft 2 voorpoten en een slede aan de achterkant. De zitschaal heeft een dikte van 11 mm triplex in 10 lagen. Deze is verbonden met ureum-formaldehyde gebaseerde, kleurloze lijm. De stoel kan gestoffeerd worden en heeft geen armleuningen en is niet stapelbaar.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Alis.