Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Axel

Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel
Crassevig Axel

Ontwerp: Enrico Franzolini  Collectie: 2005 

Crassevig Axel

De stoelenserie Axel van Crassevig bestaat uit 3 verschillende varianten, de Axel R, Axel 74 en Axel 80.

Optioneel zijn de onderstellen van de stoelen leverbaar in kruispoot of stervoet.

Crassevig Axel R / 4L

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Crassevig Axel 74

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). De Crassevig Axel 74 is voorzien van armleuningen en ook leverbaar als sledestoel. Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Crassevig Axel 80

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). De Crassevig Axel 80 is voorzien van armleuningen en ook leverbaar als sledestoel. Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Axel.