Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Dondolo

Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo
Crassevig Dondolo

Ontwerp: Luigi Crassevig  Collectie: 1970 

Crassevig Dondolo

Deze aparte en iconische schommelstoel is al in de jaren 70 ontworpen en met recht een klassieke te noemen.

Gebruikte materialen en kleuren Crassevig Dondolo

Het frame van de Crassevig Dondolo is van massief door stoom gebogen beukenhout. De zitschaal is ook van beukenhout en heeft bandjes in katoen.

De Dondolo is leverbaar in 2 kleuren: natuurlijk hout en zwart. Optioneel zijn zwarte lederen kussens als hoofdsteun verkrijgbaar.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Dondolo.