Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Kira

Crassevig Kira
Crassevig Kira
Crassevig Kira
Crassevig Kira
Crassevig Kira
Crassevig Kira

Ontwerp: Mario Ferrarini   Collectie: 2015 

Crassevig Kira stoel

De Kira van Crassevig is een stapelbare kantinestoel.

Deze mooi en strak vormgegeven stoel is makkelijk te gebruiken in bedrijfsrestaurants, kantines of als wachtkamerstoel.

Stapelbaar

De Kira stoelen zijn stapelbaar tot maximaal 10 stuks.

Eenmaal opgestapeld bespaart dit plek. Ideaal wanneer ze even niet gebruikt worden.

Afmetingen van de Kira stapelbare stoelen

De stoel is 53 cm diep, 51 cm breed, 80 cm hoog en het zitgedeelte zit op 46 cm.

Gebruikte materialen

De structuur van de stoel is massief hout en 11 mm dik multiplex in 10 lagen. Ze zijn verkrijgbaar in naturel, gelakt of gelamineerd beuken of eiken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een gestoffeerde | gewatteerde zitting. Deze heeft een dikte van 12 mm en is voorzien van de vlamvertragende BS 5852.

ISO-certificaten

Crassevig voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2000 en 14001:01 normeringen. Ze zijn dan ook in het bezit van beide ISO-certificaten.

Ontwerper

Mario Ferrarini is de ontwerper van de Kira stoel van Crassevig. De Italiaan Mario Ferrarini studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Design afdeling van de Polytechnische Universiteit van Milaan. Na gewerkt te hebben als interieurconsultant is hij vervolgens zijn eigen ontwerpstudio gestart, met als doel tijdloze ontwerpen te maken. In 2014 heeft hij in zijn ontwerpstudio in Como de Kira stoel ontworpen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Kira.