Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Creafort Forty Eight

Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight
Creafort Forty Eight

Collectie: 2016 

Creafort Forty Eight tafel

De Forty Eight van Creafort is een massief eiken tafel met een blad van 4 cm dik. De poten zijn van RVS en zijn 4 x 8 cm dik. Deze tafel is geschikt als vergadertafel of als tafel in de kantine en is leverbaar in verschillende afmetingen.

Verantwoord hout

De Creafort collectie onderscheidt zich door het gebruik van geselecteerd hout. Verantwoorde herbebossing in de landen van herkomst waarborgt de hoeveelheid hout voor nu en in de toekomst.

Onderhoud

De toepassing van massief hout en de afwerking daarvan met hoofdzakelijk milieuvriendelijke kwaliteitsproducten, maken het onderhoud van de houtproducten van Creafort vrijwel overbodig.

Over Creafort

In een kleine meubelwerkplaats in de historische binnenstad van Gouda, vervaardigde J. Steenkamer sinds 1922 de eerste Creafort-meubelen. Meubelen op bestelling, geselecteerd uit eerlijk hout en met veel zorg en vakmanschap afgewerkt. Creafort staat gelijk aan meubelen met een zorgvuldige afwerking en het toepassen van moderne en milieuvriendelijke productietechnieken, waarin de kwaliteit van het eindproduct voorop staat. De Creafort collecties worden steeds weer van nieuwe ontwerpen voorzien. Mede hierdoor vinden zij hun weg naar de verschillende gebruikers.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Creafort Forty Eight.