Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

DUM Beech Chair

DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech
DUM Beech

Ontwerp: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt   

DUM Beech Chair

DUM Beech collectie is een serie beukenhouten meubelen. De Beech meubel collectie bestaat uit; stoelen, barkrukken, onderstellen en diverse tafelbladen (gefineerd of glanzende bladen met kleurverloop). Zo kunnen er diverse combinaties van tafels gemaakt worden. De Beech is bijvoorbeeld ideaal voor ontvangstruimtes, kantoren of restaurants.

Dum Beech collectie

Inmiddels is de Beech collectie van Dum al gegroeid tot een volwaardig kantine | horecaprogramma met stoelen, hoge tafels, ronde tafels, bijzettafels, banken en barkrukken. Ze zijn gemaakt van hout en leverbaar in frisse en vrolijke kleuren.

Over Dum

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over DUM Beech.