Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Dum Beech Basics

DUM Beech Basics
DUM Beech Basics
DUM Beech Basics
DUM Beech Basics
DUM Beech Basics
DUM Beech Basics
DUM Beech Basics

Ontwerp: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt  Collectie: 2015 

Dum Beech Basics tafels

De Beech familie van Dum is uitgebreid met een serie basic tafels. Met deze stoere en sturdy keukentafel kan volop gevarieerd worden: hij is er als kleine vierkante tafel maar ook in een grote, rechthoekige variant. Ideaal voor in kantines, vergaderruimtes of restaurants, en moeiteloos te combineren met het Beech Connect programma of met de Beech stoelen. In mat naturel beuken, intens zwart of met de nieuwe, sprankelende beits- en lakkleuren voor een vrolijke noot.

Kenmerken DUM Beech Basics tafelserie

Beech Basics bestaat uit een serie vierkante tafels van 90 cm, 140 cm en 180 cm.
De rechthoekige tafels zijn verkrijgbaar in 180 cm, 240 cm en 300 cm.
De tafels zijn er in twee breedtematen: 90 cm en 140 cm.
De tafelbladen zijn net als de Beech Connect tafels standaard verkrijgbaar in wit melamine, HPL-unikleuren, Arpa Fenix en beuken fineer naturel of zwart. De fineer-bladen zijn ook in lak en beits verkrijgbaar in alle NCS en RAL kleuren.

Over Dum

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over DUM Beech Basics.

Wij adviseren u bij dit product:

DUM Beech
DUM
Beech
DUM Beech Bench
DUM
Beech Bench