Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Dum Beech Bench

DUM Beech Bench
DUM Beech Bench
DUM Beech Bench
DUM Beech Bench

Ontwerp: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt  Collectie: 2015 

Dum Beech Bench

De Beech familie van Dum is uitgebreid met een Beech Bench. Deze heeft dezelfde verfijnde rugleuning als de Beech stoelen.
De Beech Bench banken passen ideaal in de bedrijfskantine, restaurant of andere horecagelegenheden en wordt geleverd met of zonder rugleuning.

Dum Beech collectie

Inmiddels is de Beech collectie van Dum al gegroeid tot een volwaardig kantine | horecaprogramma met stoelen, hoge tafels, ronde tafels, bijzettafels, banken en barkrukken. Ze zijn gemaakt van hout en leverbaar in frisse en vrolijke kleuren.

Over Dum

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over DUM Beech Bench.

Wij adviseren u bij dit product:

DUM Beech Side
DUM
Beech Side
DUM Beech Connect
DUM
Beech Connect
DUM Beech
DUM
Beech