Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Dum Beech Connect Round

DUM Beech Connect Round
DUM Beech Connect Round
DUM Beech Connect Round
DUM Beech Connect Round

Ontwerp: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt  Collectie: 2015 

Dum Beech Connect Round tafel

Deze ronde tafels en statafels maken deel uit van het bestaande Beech Connect programma van Dum. Ze zijn verkrijgbaar tot 2 meter doorsnede, met dezelfde afwerkingen als Beech Basics.

Dum Beech collectie

Inmiddels is de Beech collectie van Dum al gegroeid tot een volwaardig kantine | horecaprogramma met stoelen, hoge tafels, ronde tafels, bijzettafels, banken en barkrukken. Ze zijn gemaakt van hout en leverbaar in frisse en vrolijke kleuren.

Over Dum

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over DUM Beech Connect Round.

Wij adviseren u bij dit product:

DUM Beech Side
DUM
Beech Side
DUM Beech Connect
DUM
Beech Connect
DUM Beech
DUM
Beech