Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Dum Beech Side

DUM Beech Side
DUM Beech Side
DUM Beech Side

Ontwerp: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt  Collectie: 2015 

Dum Beech Side bijzettafel

De Beech familie van Dum is uitgebreid met een Beech Side. De Dum Beech Side is een kleine handige bijzettafel matching met alle andere items uit de Beech familie. Doordat hij is gemaakt van massieve houtdraaiers ziet de Beech Side eruit als een grappig en reusachtig schaakstuk.

Dum Beech collectie

Inmiddels is de Beech collectie van Dum al gegroeid tot een volwaardig kantine | horecaprogramma met stoelen, hoge tafels, ronde tafels, bijzettafels, banken en barkrukken. Ze zijn gemaakt van hout en leverbaar in frisse en vrolijke kleuren.

Over Dum

Dum meubilair is een label opgericht door ontwerpers Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt. In de jaren negentig zijn de drie designers bekend geworden met de design studio Dumoffice. Diverse meubel ontwerpen waren al te zien in verschillende musea wereldwijd waardoor ze in 2008 besloten een eigen label te introduceren, Dum.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over DUM Beech Side.

Wij adviseren u bij dit product:

DUM Beech
DUM
Beech
DUM Beech Bench
DUM
Beech Bench