Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

De Vorm Big tafel

De Vorm Big
De Vorm Big
De Vorm Big
De Vorm Big
De Vorm Big
De Vorm Big

 

De Vorm Big tafel

De Vorm Big tafel is uitermate geschikt om te gebruiken als grote vergadertafel.
Met de nadruk op een grote tafel. Deze De Vorm Big vergadertafel kan maar liefst tot een lengte van 7 meter gemaakt worden. Het is ook mogelijk om een tafelblad uit één stuk te kiezen.
De mogelijkheid om stopcontacten en de USB / AV-aansluitingen te integreren met het stalen frame, die als een kabelgoot onder het tafelblad is weggewerkt, maakt De Vorm Big tafel ideaal geschikt voor kantoren, vergaderzalen en openbare ruimten, zoals bibliotheken of scholen.

Afmetingen en materialen

De Vorm Big tafel is standaard 74,5 cm hoog en het zwarte stalen frame is 72,5 cm breed. De breedte van het tafelblad varieert van 80 tot 140 cm en de lengte van het tafelblad is van 220 cm tot 700 cm!
Het frame van de tafel is van poedercoated zwart staal en geeft een stevige en strakke uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van MDF + HPL (High Pressure Laminate) of fineer of multiplex + HPL. Niet alleen de lengte en breedte van de tafel zijn in te stellen, maar ook het materiaal en de afwerking, zoals de kleuren, van het tafelblad zijn volledig aan te passen naar uw wensen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over De Vorm Big.