Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Directiemeubilair, inrichting directiekamer | directiemeubelen

Directiemeubilair met onder andere directie vergadertafels, directiestoelen, directiebureaus en directiemeubelen. Kantoormeubelen voor de inrichting van uw directiewerkplek zijn er in vele soorten, waaronder H-poot bureaus. Elke directiekamer wenst een andere uitstraling, een grondig en gedegen advies omtrent uw directiemeubilair is hierbij van essentieel belang.

De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoormeubelen. Ook de wensen voor uw directiekantoor kunnen wij vertalen naar de juiste uitstraling en inrichting. Het meubilair voor directiekamers bestaat uit stoelen, bureaus en vergadertafels. De uitstraling kan variëren van hip en apart tot chique en klassiek. Er zijn verschillende bladvormen en maten bestaande uit verschillend materiaal. De directiebureaus zijn leverbaar in het hout, van glas, met een HPL toplaag maar ook van fineerhout. De meeste meubels hebben een zeer fraaie vormgeving speciaal voor directie en het management.

Graag komen wij bij u langs, of bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Ons advies is gedegen en geheel vrijblijvend. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze ruime collectie directiemeubilair.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Directiemeubilair.