Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Drabert Mento

Drabert Mento
Drabert Mento
Drabert Mento
Drabert Mento
Drabert Mento
Drabert Mento

 

Drabert Mento

Drabert Mento met gestoffeeerde rugleuning die standaard is voorzien van Relaxoflex�; een verdikking aan de bovenzijde van de rugleuning zorgt ervoor dat ook de schouderbladen een goed contact met de rugleuning maken.

Netweave rugleuning is in hoogte verstelbaar; door de unieke manier van weven is de rugleuning voorgevormd en daardoor is er geen additionele lendensteun nodig.

Beproefd mechaniek voorzien van een verenpakket; de veren in het mechaniek zorgen ervoor dat de tegendruk van de rugleuning in elke positie optimaal is. Dit in tegenstelling tot goedkopere mechanieken die gebruik maken van gasliften, waarbij de tegendruk van de rugleuning afneemt naarmate de gebruiker verder achterover leunt.

Snelle semi-automatische gewichtsinstelling; in slechts 4 slagen is de tegendruk van de rugleuning traploos in te stellen van 50-120kg. Dit in tegenstelling tot goedkopere mechanieken met een handmatige gewichtsinstelling die hiervoor tot wel 42 slagen nodig hebben.

Netbespanning is standaard in meerdere kleuren leverbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Drabert Mento.