Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Dynamobel Base duo werkplekken

Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base
Dynamobel Base

Ontwerp: Lluis Peiró   

Dynamobel Base

Dynamobel Base is een uniek duo werkplek concept en onbeperkt koppelbaar. Het programma is verkrijgbaar met vaste hoogte, ingestelde hoogte en slinger verstelbaar (per zitplaats te bepalen). Omdat alleen de bladen in hoogte worden versteld blijven de panelen en schermen op gelijke hoogte en zorgt voor een rustig landschap.

De zijpanelen en middenpanelen op poten zijn, daar waar gewenst, te voorzien van ladenblokken. Passend in 'het nieuwe werken model' kan het smalle ladenblok gevuld worden met de noodzakelijke facilitaire zaken (pennen, nietmachine, paperclips, perforator etc.). De draagconstructie is tevens de kabelgoot waardoor kabels kunnen worden doorgevoerd. Blad kan worden voorzien van schuifbare toegang tot bekabeling middels sliding cover. Het pootframe is luchtig en doordat er geen ladenblokken op de vloer staan zijn de benches zwevende objecten in de ruimte.

Dynamobel Base specificaties

Materialen:
Onderstel poten en constructie: metaal.
Bladen: afgewerkt met HPL.
Panelen: afgewerkt met HPL / metaal / metaal geperforeerd / gestoffeerd.
Privacy schermen: perspex / mdf gelakt / gestoffeerd.

Hoogteverstelling (per zitplaats te bepalen):
Vaste hoogte / instelbaar 65-85cm / slinger verstelbaar 65-85cm.

Maten: breedte x diepte
Bladen: 140 / 160 / 180 / 200x80cm.
Panelen/kastblokken: Hoogte (vanaf vloer) 95/105/125cm.
Privacy schermen: breedte 140/160/180/200cm. Hoogte (vanaf vloer) 95/105/125cm.

Over Dynamobel

Dynamobel kantoormeubelen zijn afkomstig uit Spanje. Het bedrijf is opgericht in 1959 en heeft een leidende positie voor de schoolmeubelen markt. Ook heeft het merk Dynamobel de status van nationale leider in de productie van bureaustoelen. Deze positie hebben ze nog steeds in Spanje. Ook voor zaalstoelen, bureaus en kasten ben je bij Dynamobel aan het goede adres.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Dynamobel Base.