Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Emeco Su

Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su
Emeco Su

Ontwerp: Nendo  Collectie: 2016 

Emeco Su krukken

De Su van Emeco is een kruk leverbaar in verschillende hoogtes. De zitting is gemaakt van kruk. Dit geeft een warme uitstraling. De krukken zijn ideaal te gebruiken aan de bar (hogere varianten) of als bijzetkruk om aan te schuiven bij een collega.

Over kurk

Kurk wordt gemaakt van de buitenste schors van de kurkeik. De schors kan worden geoogst waardoor nieuwe schors terug groeit, zonder enige schade aan de bomen. Elk stukje kurk van deze stoelen bijvoorbeeld de restjes die tijdens het fabricageproces zijn gemaakt, wordt opgevangen en bewaard voor recycling en omgezet in nieuwe producten.

Kenmerken Emeco Su krukken

  • Gemaakt van kurk en houten poten en aluminium poten zwart geanodiseerd.
  • Ontworpen door: Nendo.

Over Emeco

Emeco kantoormeubilair stoelen zijn gemaakt uit materialen als aluminium dat voor 80 % gerecycleerd is. De designstoelen van Emeco combineren een elegant design met uitzonderlijke duurzaamheid. De Emeco Navy Chair uit 1994 is een van de bekendste stoelen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Emeco Su.