Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Emeco Run

Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run
Emeco Run

Ontwerp: Sam Hecht + Kim Colin  Collectie: 2016 

Emeco Run tafel, banken en kastensysteem

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 is de Emeco Run gepresenteerd. Deze nieuwe collectie van Emeco kan zowel binnen als buiten toegepast worden.
Het onderstel is van aluminium en het blad is van essenhout, walnotenhout, cederhout (voor buiten) of aluminium (voor buiten). De tafels en banken zijn in verschillende formaten te verkrijgen en in twee hoogtematen (72 en 104 cm).

Passend bij de stoelen van Emeco

Als een bedrijf dat bekend staat om de stoelen, werd er vaak aan Emeco gevraagd om tafels te maken die plassen bij de verschillende stoelen uit de collectie. Met deze Emeco Run is deze vraag beantwoordt en is de Run gemaakt van verantwoorde gekozen en duurzame materialen, geschikt voor gebruik en ontworpen om lang mee te gaan. Sam Hecht en Kim Colin, ontwerpers van de Run hebben hun eerste samenwerking met Emeco succesvol doorstaan.

Over Emeco

Emeco kantoormeubilair stoelen zijn gemaakt uit materialen als aluminium dat voor 80% gerecycleerd is. De designstoelen van Emeco combineren een elegant design met uitzonderlijke duurzaamheid. De Emeco Navy Chair uit 1994 is een van de bekendste stoelen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Emeco Run.

Wij adviseren u bij dit product:

Emeco Alfi
Emeco
Alfi
Emeco Broom
Emeco
Broom
Emeco Navy
Emeco
Navy