Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Eina

Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina
Enea Eina

Ontwerp: Josep Lluscà   

Enea Eina

De klassieke Eina, ontworpen door Josep Lluscá, bestaat uit een serie van verschillende stoelen, zoals met of zonder armleuning, barkruk, bureaustoel of een bank.
Het is tijdloze ontwerp en ongevoelig voor mode en trends. De eenvoud is duidelijk het resultaat van een uitgebreid ontwerpproces en ergonomische studie van het ensemble.
Bestendige en recyclebare materialen zijn toegepast in de verschillende productieprocessen die een uitstekende kwaliteit te garanderen.

Enea Eina stoelen met of zonder armleuningen

De zitting en rugleuning kan worden geïnjecteerd in polypropyleen met een waaier van kleuren. De stoel is gemaakt van bestendige materialen in verschillende productieprocessen en duurzaam en recycleerbaar. Enea Eina is stapelbaar zodat deze gebruikt kan worden in klaslokalen, conferentiezalen en auditoria.
De stoelen zijn met elkaar verbonden door een koppelingssysteem in de armen.

Enea Eina bureaustoelen

De bureaustoelen zijn leverbaar met een sterpoot met wielen. Ze zijn in hoogte verstelbaar en leverbaar met of zonder stoffering.

Enea Eina barkruk | barstoel

De Eina kruk, met en zonder armleuningen, is ideaal voor de horeca. De stoel is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en kleuren.

Enea Eina bank

De bank heeft een stalen raamwerk dat rust op twee aluminium bases en kan een totaal van vijf stoelen, met of zonder armen, of een combinatie van stoelen en bijzettafels ondersteunen.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.
Enea werkt samen met prestigieuze en ervaren ontwerpers zoals Josep Lluscá, Gabriel Teixidó en Lievore Alhterr Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Eina.

Wij adviseren u bij dit product:

Enea Exterior
Enea
Exterior
Enea Global
Enea
Global