Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Coma Wood

Enea Coma Wood
Enea Coma Wood
Enea Coma Wood
Enea Coma Wood
Enea Coma Wood
Enea Coma Wood

Ontwerp: Josep Lluscà  Collectie: 2016 

Enea Coma Wood barkrukken

De Coma Wood van Enea is een barkruk met beuken- of eikenhout poten. Ontworpen door Josep Lluscà en voor het zitvlak is er een keuze te maken uit polypropyleen, gestoffeerd, beuken- of eikenhout.
De beschikbare zithoogtes van de Enea Coma Wood barkrukken zijn 45 cm, 65 cm of 75cm. Met deze afmetingen is de Coma Wood te gebruiken als hoge kruk aan de bar of als krukje aan een lage tafel, of om even bij een collega aan te schuiven voor een kort overleg.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Coma Wood.