Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Exterior

Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior
Enea Exterior

 

Enea Exterior stoelen en tafels voor binnen en buiten

De Enea Exterior serie zijn tafels en stoelen uit de Enea collectie die behandeld zijn, zodat ze ook buiten gebruikt kunnen worden en ook blootgesteld worden aan de elementen, met waarborging van de duurzaamheid.
Van de Lottus serie, met armleuning en zonder armenleuning, de Talk en Global collectie zijn de stoelen voor buiten gemaakt van polypropyleen en leverbaar in 4 kleuren. Met betrekking tot structuren zijn er twee metalen die worden onderworpen aan verschillende behandelingen: gelakt aluminium (bij de Talk tafels en stoelen) en verzinkt en gelakt staal (bij de Lottus stoel, Talky stoel en Global stoel).

Enea Exterior tafels voor buiten

De tafels voor buiten zijn geproduceerd met gelaagde toppen en in verschillende vormen en maten: rond, vierkant en rechthoekig met de volgende afmetingen: 600 x 600 mm, 800 mm x 800 mm, 600 mm x 870 mm of 600 mm x 1200 mm en met een diameter van 800 mm.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.
Enea werkt samen met prestigieuze en ervaren ontwerpers zoals Josep Lluscá, Gabriel Teixidó en Lievore Alhterr Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Exterior.

Wij adviseren u bij dit product:

Enea Eina
Enea
Eina