Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Lottus

Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus
Enea Lottus

 

Enea Lottus

De Lottus biedt een breed scala aan mogelijkheden in verschillende modellen en varianten, zoals een 4 pootstoel, sledestoel, stoel met schrijfblad, sterpoot op wielen en wachtbank.
In een bar, een restaurant, in een collegezaal, een conferentiezaal, een bibliotheek, Lottus past gemakkelijk in de publieke ruimtes.
Met zijn eenvoudige vormen is de Enea Lottus comfortabel en functioneel. Een programma van de stoelen die gemaakt zijn met geïnjecteerde polypropyleen zitschalen en gelakt of verchroomd metalen frames.

Spelen met materialen

Polypropyleen, stoffen, lakken. Met de Lottus kun je spelen en combineren met verschillende materialen. De polypropyleen zitschalen zijn leverbaar in 1 kleur of in combinatie met een polypropyleen of gestoffeerde zitting. Kies de optie die u het beste past. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Door een grote selectie van kleuren voor zowel de zitschalen en de stoffen past de Lottus stoel in elke ruimte.

Verschillende varianten Enea Lottus

Bestendig en gemaakt van duurzame materialen, stapelbaar en gemakkelijk te onderhouden. De Lottus stoel is verkrijgbaar met drie verschillende types van armleuningen: aluminium armsteun, stalen armsteun en een vleugelvormige armsteun.
De sterpootstoel met wielen, met of zonder armleggers, is een ander nieuw programma van de Enea Lottus en is leverbaar als een vaste en draaibare versie.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.
Enea werkt samen met prestigieuze en ervaren ontwerpers zoals Josep Lluscá, Gabriel Teixidó en Lievore Alhterr Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Lottus.