Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Lottus Lounge

Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge
Enea Lottus Lounge

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2016 

Enea Lottus Lounge fauteuil

De Lottus-serie van Enea is aangevuld met de Lottus Lounge. Een fauteuil met een hoge of lage rug en verschillende onderstellen. Zo is er een vierpoot met houten poten (gedeeltelijk of geheel gestoffeerd), net zoals de Lottus Wood, een kruisvoet en een sledevariant.

Hoge Enea Lottus Lounge fauteuil

De Lottus Lounge fauteuil heeft twee uitvoeringen. De uitvoering met een hoge rug is leverbaar met open of gesloten armleggers.

Nieuw: gepresenteerd op Orgatec 2016

De Lottus lounge fauteuil is nu ook leverbaar met een tableau. Ideaal voor in een lounge om even de laptop aan te zetten of de krant op te leggen.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.
Enea werkt samen met prestigieuze en ervaren ontwerpers zoals Josep Lluscá, Gabriel Teixidó en Lievore Alhterr Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Lottus Lounge.

Wij adviseren u bij dit product:

Enea Lottus Wood
Enea
Lottus Wood
Enea Lottus High
Enea
Lottus High