Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Entreemeubilair, meubels voor uw entree

Kantoormeubelen waaronder entreemeubilair worden vaak als eerste opgemerkt en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Uw gewenste bedrijfsuitstraling vertalen wij naar de juiste salontafels, kapstokken en balies. Tevens hebben wij een ruime collectie aan wachtbanken en wachtkamer meubilair. Bekijk hier alle wachtbanken.

Wij zijn een onafhankelijke projectinrichter en bieden kantoormeubelen voor uw entree aan van verschillende merken in diverse prijsklassen. Er zijn veel varianten bestaande uit verschillende materialen. Wachtkamer banken zijn er gestoffeerd maar ook van kunststof. Er wordt ook vaak gebruikt gemaakt van koppelbare stoelen in wachtkamers. Stoelen met een gestoffeerde zitting en kunststof rug, een metalen onderframe of toch liever een lounge bank. De afbeeldingen hieronder geven slecht een indicatie van de mogelijkheden.

Bij het inrichten van uw entree kan ook gebruik gemaakt worden van accessoires. Dit kleedt de ruimte aan. Hierbij kunt u denken aan een entree kapstok, klok of brochure standaard.

Graag adviseren wij u vrijblijvend met een onafhankelijk advies waarbij we uw wensen centraal zetten. Bekijk hieronder onze ruime collectie entreemeubilair.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Entreemeubilair.