Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

200 modellen Ergonomische Bureaustoelen, kopen en vergelijken!

Een ergonomische bureaustoel is een kantoorstoel welke zeer ruim instelbaar is. Denk hierbij aan de hoogte, zitdiepte, rugleuning, lumbaal instelling en een van de belangrijkste elementen: de armlegger instelling, deze moet in breedte diepte en hoogte ingesteld kunnen worden zodat u uw armen naast het lichaam kan afrusten zonder statische spierbelastingen. Een armlegger welke niet goed ingesteld kan worden, kan ook niet goed worden gebruikt. In dat geval zal de gebruiker de armleggers het liefst onder zijn bureau instellen, terwijl het juist de bedoeling is dat de armlegger boven het bureaublad uit komt. Wij willen u hier graag vrijblijvend meer over vertellen, neem contact met ons op via 088-650 12 34. Bekijk ook onze ruime collectie kassastoelen.

Ergonomische bureaustoelen zijn kantoorstoelen welke zeer ruim instelbaar zijn. Het prijsverschil van een bureaustoel zit hem vaak in het instelbereik van de stoel.
Hoe ruimer een stoel instelbaar is hoe duurder deze is. Ergonomische bureaustoelen zijn vaak NPR 1813 goedgekeurd, NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn. NPR is een richtlijn waar u zich als werkgever aan kan conformeren.
Wij vertellen u hier graag meer over. NEN goedgekeurde bureaustoel, zijn bureaustoelen met een minder ruim instelbereik dan een NPR bureaustoel. NEN bureaustoelen zijn goede bureaustoelen, echter zijn deze minder ruim instelbaar. Met andere woorden; niet iedereen kan er goed op zitten.

Welke bureaustoel past het beste bij u? Laat u vrijblijvend adviseren 088-650 12 34. De prijzen liggen tussen de € 250,- en € 2.000 voor ergonomische bureaustoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Ergonomische Bureaustoelen.