Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

FP Collection Penelope

FP Collection Penelope
FP Collection Penelope
FP Collection Penelope
FP Collection Penelope
FP Collection Penelope
FP Collection Penelope

Ontwerp: Alessandro Masturzo  Collectie: 2015 

FP Collection Penelope

De FP Colelction Penelope is een bijzondere combinatie tussen een massief houten frame en een rug met armleggers uit aluminium. Penelope is leverbaar met een gestoffeerde of houten zitting. De FP Collection Penelope is ontworpen door Alessandro Masturzo.

Afmetingen FP Collection Penlope

  • Penelope: Hoogte: 77 cm, Zitbreedte: 55 cm, Zitdiepte: 52 cm, Zithoogte: 46 cm
  • Penelope-UPH in wit hout: Hoogte: 77 cm, Zitbreedte: 55 cm, Zitdiepte: 52 cm, Zithoogte: 46 cm
  • Penelope-UPH in beuken / wengé: Hoogte: 77 cm, Zitbreedte: 55 cm, Zitdiepte: 52 cm, Zithoogte: 46 cm

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over FP Collection Penelope.