Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

FP Collection Picapau

FP Collection Picapau
FP Collection Picapau
FP Collection Picapau
FP Collection Picapau
FP Collection Picapau
FP Collection Picapau
FP Collection Picapau

Ontwerp: Orlandini & Radice  Collectie: 2015 

FP Collection Picapau krukjes

De FP Collection Picapau zijn speelse krukken in drie hoogtes met massief houten poten en een zitting uit kunststof. De voetensteun is altijd in de kleur van de zitting. Picapau geeft de ruimte een jonge en vrolijke uitstraling. Het lage krukje is ook als bijzettafeltje te gebruiken. De FP Collection Picapau is ontworpen door Orlandini & Radice.

Afmetingen FP Collection Picapau

  • Picapau-H47: Hoogte: 47 cm Zitbreedte: 35 cm Zitdiepte: 44 cm
  • Picapau-H65: Hoogte: 65 cm Zitbreedte: 35 cm Zitdiepte: 46 cm
  • Picapau-H76: Hoogte: 76 cm Zitbreedte: 35 cm Zitdiepte: 47 cm

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over FP Collection Picapau.