Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

FP Collection Pure Loop Binuance

FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance
FP Collection Pure Loop Binuance

Ontwerp: Claus Breinholt  Collectie: 2015 

FP Collection Pure Loop Binuance stoelen

De FP Collection Pure Loop Binuance zijn fraaie nieuwe bi-color stoelen en krukken. Bijzonder is de subtiele kleurnuance van de zitschalen. De voorzijde is altijd een kleurtint lichter dan de achterzijde en de stoelen en krukken hebben een mooie matte afwerking. Pure Loop Binuance is onder andere geschikt als overleg-, kantine en zaalstoel. De FP Collection Pure Loop Binuance is, net zoals de Pure Loop ontworpen door Claus Breinholt.

Varianten FP Collection Pure Loop Binuance

  • Pure Loop BI - Stapelbaar tot maximaal 7 stuks
  • Pure Loop BI-SL sledestoel - Stapelbaar tot maximaal 7 stuks
  • Pure Loop BI-SW swivel
  • Pure Loop BI-SW swivel wielen
  • Pure Loop BI-Wood met houten poten
  • Pure Loop BI Barkruk - Stapelbaar tot maximaal 2 stuks

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over FP Collection Pure Loop Binuance.