Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

FP Collection Randa

FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa
FP Collection Randa

 

FP Collection Randa stoelen voor binnen en buiten

De FP Collection Randa is een bijzondere collectie, de stoelen en krukken bestaan uit een rond buisframe met ingevlochten nautisch touw en de Randa stoelen zijn ook geschikt voor buiten. De Randa stoelen zijn leverbaar als stoel, stoel met armleuningen, barkruk en loungestoel.

Afmetingen FP Collection Randa

  • FP Collection Randa 769 stoel: Hoogte: 80 cm, Zitbreedte: 49 cm, Zitdiepte: 56 cm, Zithoogte: 45 cm
  • FP Collection Randa 770 stoel met armleuningen: Hoogte: 79 cm, Zitbreedte: 57 cm, Zitdiepte: 56 cm, Zithoogte: 45 cm
  • FP Collection Randa 771 barkruk | barstoel: Hoogte: 88 cm, Zitbreedte: 54 cm, Zitdiepte: 47 cm, Zithoogte: 67 cm
  • FP Collection Randa 804 loungestoel: Hoogte: 73 cm, Zitbreedte: 72 cm, Zitdiepte: 64 cm, Zithoogte: 42 cm

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over FP Collection Randa.