Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Flexibele Vergadertafels

Flexibele vergadertafels moeten gemakkelijk te verschuiven zijn of ingeklapt worden. Bij De Projectinrichter vindt u tafels op wielen, verrijdbare klaptafels, stapelbare, koppelbare en zelfs modulaire tafels. Als u een hoge mate van flexibiliteit wenst, zijn onze flexibele overlegtafels een ideale oplossing.

Door de verschillende bladvormen in combinatie met een onderstel naar keus, waarbij u kunt denken aan houten poten of een metalen frame, kunt u met een flexibele overlegtafel een vergaderruimte naar eigen wens invullen. Deze vergadertafels zijn eenvoudig en functioneel en daarnaast ook ruimte besparend.

Wij hebben vergadertafels in verschillende prijsklassen. Heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keus of wilt u direct een prijsindicatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u opzoek bent naar bijpassende vergaderstoelen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Flexibele Vergadertafels.