Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Flos Lampadina lamp

Prijs Flos Lampadina vanaf € 82
Flos Lampadina
Flos Lampadina
Flos Lampadina
Flos Lampadina

Ontwerp: Achille Castiglioni  Collectie: 2015 

Flos Lampadina lamp voor op tafel of bureau

De Flos Lampadina lamp is geschikt voor op uw bureau of tafel. De lamp past uitstekend solitair op een tafel, maar is uiteraard ook zeer geschikt om in groepsverband op een grote tafel te plaatsen. Doordat de lampenhouder in twee kleuren verkrijgbaar is, kan hier ook in gevarieerd worden.
Dit mooie en tijdloze ontwerp stampt al uit 1972 en is voortaan ook verkrijgbaar in LED, waardoor dit een zuinige lamp qua verbruik is.
Lampadina is het Italiaanse woord voor gloeilamp. De lamp heeft een slimme halogeenlamp die de vorm heeft van een traditionele gloeilamp.

Beschikbare kleuren en productnummer

F3300000 is de zwarte variant en de F3300075 is de oranje variant.

Gebruikte materialen

De lamp is geplaatst in een lampenhouder van bakeliet en de lamp zelf is gedeeltelijk gezandstraald om het licht te verspreiden. Op de lampenhouder zit een aan-en-uitknop en de Flos Lampadina wordt standaard geleverd met een snoer van 230 cm.

Afmetingen en gewicht van de Flos Lampadina lamp

De lamp is 240 mm hoog en de doorsnede is 125 mm.
De Flos Lampadina weegt slechts 350 gram.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Flos Lampadina.