Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Allegro

Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro
Foscarini Allegro

Ontwerp: Atelier Oï  Collectie: 2007 

Foscarini Allegro hanglampen

Deze apart vormgegeven hanglampen | plafondlampen zijn gemaakt van aluminium elementen die samenvloeien en een magisch effect geven. Zeker wanneer de lamp aanstaat geeft dit een speels effect op de muren. Vanwege de vormen en hoogtes passen deze hanglampen ideaal in grote ruimtes, zoals de lobby van een hotel of entree.
De Allegro van Foscarini is verkrijgbaar in drie versies met verschillende kleuren: Allegro ritmico in zwart, Allegro vivace in bruin en Allegro assai in goud.

Dimbare led verlichting

De Foscarini Allegro hanglampen zijn ook leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Afmetingen van de Foscarini Allegro lampen

De Allegro ritmico heeft een totale, maximale hoogte van 571 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 81 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 75 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.
De Allegro vivace heeft een totale, maximale hoogte van 588 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 98 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 64 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.
De Allegro assai heeft een totale, maximale hoogte van 626 cm. Het snoer is 490 cm en de lamp zelf is 136 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 136 cm en de plafondaansluiting is 21 cm breed.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Allegro.

Wij adviseren u bij dit product:

Foscarini Allegretto
Foscarini
Allegretto