Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Diesel Living with Foscarini Cage hanglampen

Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage
Foscarini Cage

Ontwerp: Diesel   

Diesel Living with Foscarini Cage hanglampen

De plafond | hanglampen hebben een oorsprong vanuit het ondergrondse in de letterlijke betekenis van het woord. Diesel Living with Foscarini Cage hanglampen zijn geïnspireerd door de lampen die gebruikt werden in de mijnen door de mijnwerkers. Ze zijn beschermd door een metalen kooi die in de Cage lamp herkenbaar terugkomt, maar dan als een decoratief element.
Het werpt een intense lichtstraal naar beneden, die de aandacht vestigt op een tafel, een kast of een ander gedefinieerd gebied.

Gebruikte materialen van de Diesel Living with Foscarini Cage hanglampen

De lampen zijn gemaakt van gelakt of gemetalliseerd gezandstraald geblazen glas, gecoat staal en verchroomd metaal.
Ze zijn leverbaar in de volgende kleurcombinaties: wit / wit, wit / zwart, zwart / wit, zwart / zwart, bruin / brons.

Diesel Living with Foscarini

Foscarini heeft sinds 2009 een samenwerking met Diesel. Een partnerschap dat Foscarini de mogelijkheid biedt voor een dialoog met nieuwe doelgroepen en ze werken samen vanuit het motto: Diesel with Foscarini Living.
De collectie bestaat uit meer dan 40 modellen van lampen. Een collectie die herkenbaar is aan de vele vormen, materialen en toepassingen. De selectie en onderzoek in materialen voor Foscarini, en misschien zelfs meer specifiek, de collectie Diesel with Foscarini, zijn zeer belangrijk. Materialen die nooit eerder zijn gebruikt in de verlichting zijn nu een toegevoegde waarde van de collectie geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Cage.