Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Crash&Bell

Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash
Foscarini Crash

Ontwerp: Diesel   

Diesel Living with Foscarini Crash&Bell hanglamp

De Crash&Bell plafond | hanglampen, ontworpen door het Diesel Design Team, zijn twee onafhankelijke maar complementaire lampen. Ze zijn geïnspireerd op percussie-instrumenten. De Crash & Bell lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren brons of aluminium en ze zijn gekenmerkt door een oppervlaktebehandeling voor kleine concentrische groeven.

Afmetingen van de Diesel Living with Foscarini Crash&Bell plafond | hanglampen

Crash:
De hanglamp heeft een hoogte van 19 cm en een breedte van 60 cm. Het snoer is 190 cm en daardoor heeft de lamp een maximale hoogte van 209 cm. De plafondaansluiting is 16 cm.

Bell:
De hanglamp heeft een hoogte van 33 cm en een breedte van 45 cm. Het snoer is 190 cm en daardoor heeft de lamp een maximale hoogte van 233 cm. De plafondaansluiting is 16 cm.

Gewicht Diesel Living with Foscarini Crash&Bell

De hanglampen wegen 2,2 kilo per stuk.

Diesel Living with Foscarini

Foscarini heeft sinds 2009 een samenwerking met Diesel. Een partnerschap dat Foscarini de mogelijkheid biedt voor een dialoog met nieuwe doelgroepen en ze werken samen vanuit het motto: Diesel with Foscarini Living.
De collectie bestaat uit meer dan 40 modellen van lampen. Een collectie die herkenbaar is aan de vele vormen, materialen en toepassingen. De selectie en onderzoek in materialen voor Foscarini, en misschien zelfs meer specifiek, de collectie Diesel with Foscarini, zijn zeer belangrijk. Materialen die nooit eerder zijn gebruikt in de verlichting zijn nu een toegevoegde waarde van de collectie geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Crash.