Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Doll

Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll
Foscarini Doll

Ontwerp: Ionna Vautrin  Collectie: 2012 

Foscarini Doll Lamp

Foscarini Doll Lamp is gebaseerd op Japanse Kokeshi poppen. Het kleine speelse design lampje is ontworden door Ionna Vautrin. Net zoals de Japanse poppen heeft de lamp een eenvoudig romp en een groot hoofd.

De Doll van Foscarini verspreidt zacht en warm licht. Het hoofd van de verlichting is gemaakt van geblazen glas en hierin bevindt zich de lichtbron. Door het glazen hoofd schijnt een zacht en warm sfeerlicht. De lamp is eenvoudig te vervangen. Het glazen hoofd kan uit de bloempot vormige basis genomen worden.

De lamp heeft een klein en compact formaat (H 22 cm en heeft een diameter van 16 cm). Door de kleine afmeting is de lamp snel en gemakkelijk te verplaatsen. Deze design lampjes zijn niet gemaakt om op een plek te blijven staan.

Foscarini Doll specificaties
Diameter: 16 cm
Hoogte: 22 cm
Verlichtingsbron: E14 fitting
Kleur: grijs, rood, ivoor en groen.

Maak je eigen unieke Foscarini Doll:

De Foscarini Doll kan gepersonaliseerd worden met een gezicht, kapsel en kledingstuk naar keus. Dit kan met de Foscarini myDoll Facebookapplicatie.

Nieuw: led verlichting

De Foscarini Doll lampen zijn leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Doll.