Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Diesel Living with Foscarini Glas

Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas
Foscarini Glas

Ontwerp: Diesel   

Diesel Living with Foscarini Glas

De Glas lamp van Diesel Living with Foscarini is verkrijgbaar als bureau | tafellamp en als plafond | hanglampen.

Diesel Living with Foscarini Glas tafel|bureaulamp

De vorm van de lampenkap van de bureaulamp is geïnspireerd op de oude industriële lampen die vaak in fabriekshallen hingen. De bureaulamp wordt geleverd met een snoer van 150 cm, waarvan 30 cm voor de schakelaar en 120 cm vanaf de schakelaar tot de stekker. De lamp staat op een voet van 22 cm en heeft een hoogte van 50 cm. De breedte is 55 cm.
De lamp is gemaakt van gemetalliseerd of gezandstraald geblazen glas, thermoplastisch materiaal en vernikkeld staal.

Diesel Living with Foscarini Glas hang|plafondlamp

De vorm van de lampenkap van de hanglamp is geïnspireerd op de oude industriële lampen die vaak in fabriekshallen hingen. Er zijn 2 verschillende hanglampen:
• De Glas Grande met een lampenkap van 41 cm breed en 41 cm hoog en een snoer van 120 cm. Dit maakt de totale hoogte 161 cm. Ideaal voor in hoge ruimtes.
• De Glas Picola heeft een lampenkap van 22 cm breed en 24 cm hoog. Het snoer is ook 120 cm lang en dat maakt de totale hoogte van 144 cm.
Ze kunnen solitair hangen of juist samen, dat versterkt het effect. De lamp is gemaakt van gemetalliseerd of gezandstraald geblazen glas, thermoplastisch materiaal en vernikkeld staal.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Glas.