Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Lightwing vloerlamp

Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing
Foscarini Lightwing

Ontwerp: Jean Marie Massaud  Collectie: 2013 

Foscarini Lightwing vloerlamp met led

De Lightwing vloerlamp van Foscarini heeft een verstelbare reflector in aluminium en met een simpele handbeweging is het licht direct te sturen in de juiste richting. De lichtintensiteit kan worden aangepast met een dimmer. Hierdoor past de lamp goed in een ruimte waarbij de intensiteit van licht belangrijk is, zoals in een entree, lobby, vergaderruimte en in de kantoorruimte.
De lamp is gemaakt van gelakt aluminium en leverbaar in de kleuren wit en zwart.

Led verlichting

De Foscarini Lightwing vloerlamp is leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Afmetingen Foscarini Lightwing vloerlamp

De vloerlamp is 195 cm hoog en staat op een voet van 23 cm. De lampenkap is 52 cm breed en 19 cm diep. Het snoer is in totaal 260 cm lang, waarvan de eerste 110 cm van de lamp tot aan de schakelaar is en de overige 150 cm van de schakelaar tot aan de stekker.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Lightwing.

Wij adviseren u bij dit product:

Foscarini Le Soleil
Foscarini
Le Soleil