Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Mite vloerlamp

Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite
Foscarini Mite

Ontwerp: Marc Sadler  Collectie: 2000 

Foscarini Mite vloerlamp met led

Een vloerlamp die, ondanks zijn imposante omvang van 185 cm hoog, door de slanke lijnen minimaal overkomt. De Mite vloerlamp van Foscarini is gemaakt van eigentijds materiaal, een mix van glasvezel en carbondraad of Kevlar.
De technologie achter deze lamp is dezelfde die gebruikt wordt in het maken van golfclub, maar Foscarini was de eerste om het te gebruiken op het gebied van verlichting.
Ontwerper Marc Sadler ontwierp de lamp in 2000 en in 2001 werd het ontwerp beloond met de Compasso d’Oro prijs.

Led verlichting

De Foscarini Mite vloerlamp is naast de halogeen versie ook leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Afmetingen Foscarini Mite vloerlamp

De vloerlamp is 185 cm hoog en staat op een voet van 21 cm. Het snoer is in totaal 220 cm lang, waarvan de eerste 70 cm van de lamp tot aan de schakelaar is en de overige 150 cm van de schakelaar tot aan de stekker.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Mite.